Skip to main content

NO RESPONSE TO REQUEST TO FIX SCREEN FREEZING PROBLEM after 5 days.

Comments

2 comments

  • Katherine Wilkie

    This is happening to me, too, Julie. I'm glad to see your post here. It's been about a week for me but none of my notes are loading when I go to the client chart and it says "there are no items to show for X". I can't navigate anywhere etc. Is this what you're seeing? I will search for your initial post, too. Thanks

    Comment actions Permalink
  • Katherine Wilkie

    Hi Julie, Did you ever hear from anyone? I had this happen in a very frustrating way again today- seemingly putting my onboarding of a new patient to a halt. I got a helpful tip from Isabel from SP, and confirmed with my IT engineer partner: 

    Isabel:
    "If you haven’t already tried clearing your browser cache, I would recommend starting there. It can cause different connective or display issues in SimplePractice if your browser cache hasn’t been cleared recently, and a lot of times clearing your cache will resolve these problems. Here's a helpful walkthrough just in case: https://support.simplepractice.com/hc/en-us/articles/207875046-Clearing-your-browser-cache (https://support.simplepractice.com/hc/en-us/articles/207875046-Clearing-your-browser-cache)"

    My partner:
    Try doing work in an "incognito" or "inPrivate" mode on your browser. It's a cache-free browser window and should prevent any cache related issues. 

    I went "In Private" on microsoft edge and it worked, and showed me all the aspects of the webpage I needed, and any duplicate uploads of insurance cards and PDF from my intake consultation that I was trying to upload. It was faster and responsive.

    So if you're still struggling, try going incognito or the similar mode. 

    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.